10 beneficii ale masajului pentru bebeluși

0 Comments

10 beneficii ale masajului regulat pentru bebelusi

Vindecarea cu masaj este una dintre cele mai importante “științe” pe care un părinte trebuie să le stăpânească. Pentru dezvoltarea ideală și starea sănătoasă, în programul nostru zilnic ar trebui să facă parte și masajul pentru viața copilului tău!

10 beneficii ale masajului pentru bebeluși:

  1. Reduce hormonul de stres însetat de sânge, reduce nivelul de cortizon.
  2. Stimulează opiacele naturale ale corpului, eliberarea de endorfine în organism cu un efect analgezic.
  3. Stimulează creșterea hormonului care produce glanda pituitară.
  4. Stimulează circulația sângelui. Sistemul circulator încă nu sa dezvoltat corespunzător, și din cauza scăderii de circulație mâinilor și picioarelor reci ale bebelușului, masajul ajută să crească circulația și astfe se încălzesc
  5. Masajul relaxează mușchii și crește flexibilitatea articulațiilor.
  6. Masajul stimulează nervul vag, aceasta fiind o ramură care duce la canalul gastrointestinal, stimulând producția de insulină și glucagon.
  7. Masajul și gimnastica stimulează fluxul de lichid limfatic care ajută în eliminarea toxinelor și rezistența organismului, crește sistemul imunitar.
  8. Stimulează flexibilitatea sistemului muscular și coordonarea musculară.
  9. Efectul calmant ajută la un somn odihnitor.
  10. Crează o relație profundă dintre părinte și copil, hrănește sufletul copilului prin atingerea, definițiile ale hipocratice sună așa : sănătatea ca “senzație fizică bună”.

Vrei să participi la un curs de masaj pentru părinți? Bedőházi Szende este un instructor de masaj bebeluși certificat și un terapeut de masaj, te ajută să înveți ușor fiecare pas cu care poți trata bebelușul tău.

Dați clic pe link-ul de mai jos pentru mai multe informații: https://www.facebook.com/stressawaybabymassageacademy/?modal=admin_todo_tour

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *