Cum să iubim copilul nostru ca să aibă parte în dezvoltare armonioasă ?

0 Comments

Cele cinci limbaje iubiri ale copii

  În creșterea copiilor, totul depinde de relația de iubire dintre părinte și copil. Nimic nu funcționează cum trebuie dacă nevoia de iubire a copilului, nu este satisfăcută. Numai copilul care se simte cu adevărat iubit și înconjurat de afecțiuni se poate dezvolta la un potențial maxim

  Există oare ca modul în care iubim copilul nostru, nu-I suficient sau pur și simplu el nu se simte? Poate iubim “greșit” ? Răspunsul: DA! Multe ori nu alegem modul potrivit să se exprimăm iubirea nostra față de copilul nostru. General maniera nostre de iubire, exact acelaș mod împărtășim  cum și  noi așteptăm de la alții, dar sigur că și copilul nostru tot așa are nevoie? Limbajele iubirii poate să fie mai multe felul. Există 5 limbaje iubirii din care fiacre avem unu principal prin care cel mai mult simțim că suntem iubiți. Cele cinci limbaje iubirii ale copiilor (dar și ale nostre):  mângâierile fizice,  cuvintele de încurajare, timpul acordat, darurile și serviciile. Piticii au nevoie de iubire, cea ce ajuta la dezvoltare, esențial pentru progresarea întreaga corpul și inteligența emoțională ei.

  Ca să avem un copil armonios crescut psihic și fizic trebuie să “hrânim “ sufletul în 5 diferite moduri. Dr Gary Chapman un specialist deosebit în tema asta ne ajută să învățăm cum să iubim corect. El a scris cartea “Cele cinci limbaje iubiri ale copii”. Aceasta carte ne ajuta cum putem sa oferim o iubire maximă pentru copilul nostru așa fel ca să-și simte și el.

  Din carte nu numai modul corect învățăm despre împărtășirea iubire, dar primim  și sfaturi cum putem implica limbajele iubirii în disciplina copilului sau la pedeapsa.  De exemplu dacă limbajul  primar de iubire  al fiicei dvs mângâierile fizice, nu o pedepsiți abținându-vă de la săruturi sau îmbrățișări. Dacă acest copil pedepsit cu  “bătaie” ma gândesc aici niște pălmuțe care nu lăsau niciun fel de urme, dar totuși  când copilul primea o palmă de le dvs, erau afectat profund emoțional, și nu din cauza dureri fizice.  Ca urmare acest copil nu se simțea numai pedepsit, ci și neiubit. Recomandarea lui Dr. Gary Chapman să alegeți o alte metodă pentru pedeapsa de exemplu trebuie să rămâne în camera lui x minute. Înțelegerea limbajul primar de iubire al copilului vă va ajută să alegeți cea mai bună metodă de a-l disciplina.

   Mi-am dat seama cât de bine și ușor putem folosi mult din limbajele iubirii prin masaj bebeluși. În timpul masajului nu numai mângâierile fizice ne oferim pentru bebelușul nostru. În timpul masajului mereu povestim cu piticul, și cel mai mult cuvintele de încurajare folosim, dar ne oferim un timp acordat calitativ și un servici. La fiacre curs ce am ținut, am observat cât de mult s-a schimbat fiecare mămica și bebeluși în timpul masajului, deoarece rezervorele de iubire au fost plin din nou după ședințele de masaj. Sunt convinsă că acestă carte va fi cu folos pentru fiecare părinte mai ales dacă combinat limbajele iubiri cu masaj bebeluși. Limbajul iubirii  esențial pentru bebeluși,  în prima zi de naștere până la 3- 3,5 ani toate cinci limbaje la fel trebuie să implicăm în viața copilului. În primii trei ani copii încă nu au limbaj primar de iubire, egal trebuie să primească din toate cinci.

Mai multe informați despre curs de masaj pentru bebeluși

[rara_social facebook=”http://facebook.com/stressawaybabymassageacademy” twitter=”” instagram=”https://www.instagram.com/babymassageacademy” gplus=”” pinterest=”” linkedin=”” youtube=”http://www.youtube.com/watch?v=CYdI45RxnKw” vimeo=”” dribbble=”” foursquare=”” flickr=”” reddit=”” skype=”” stumbleupon=”” tumblr=””]

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *