Masajul bebelușilor născuți prematur

0 Comments

Masajul bebelușilor născuți prematur

Cercetările și studiile au demonstrat că bebelușii prematuri, masați în mod regulat timp de zece zile, pot să proceseze și să utilizeze cu ușurință alimentele și să crească mai repede. În consecință, bebelușii masați au mai multe șanse să părăsească mai repede spitalul. Este uimitor cum evoluează știința medicală, iar neonatologia nu face excepție. Neonatologia modernă este deja capabilă să dezvolte bebeluși cu greutate de 500 g. Acești copii sunt hrăniți intravenos și sunt monitorizați continuu în incubatorul lor pentru funcția inimii, temperatura etc. Acești copii nu pot fii luați în brațe, dar le poți arăta afecțiunea prin atingere. Copii cu o ședere îndelungată în incubator pot respinge atingerea, asociind-o cu tratamentele medicale.

Cu toate acestea, experții recomandă , ca după ce ei pot fi luați în brațe, să aibă parte de cât mai multe atingeri. Atingerea mamei este miraculoasă, devenind treptat familiarizată cu atingerea dragostei, câștigând încrederea ei. Să fim răbdători pas cu pas, și să adăugăm mai multă afecțiune. Cea mai bună formă de atingere este masajul, acest mod ajută extrem de mult în dezvoltare în viața prematură. Cu masaj copilul se dezvoltă psihic și fizic mult mai rapid, îi crește poftă de mâncare, sistemul digestiv funcționează mult mai armonios asta înseamnă ca și în greutate creste mai bine. Mulți cred că acest stil de masaj este numai pentru relaxarea copilului și alte beneficii nu are, dar masajul de bebeluș Thailandez oferă mult mai mult.

Cu aceasta terapie de masaj în afară de relaxare îi ajutam mult copii prematuri și nou născuți la termeni. După experiența mea, deja și după o săptămână se vede rezultatul la un prematur care a fost masat consecutiv 7 zile. Sistemul muscular bine dezvoltat este fundamental pentru creșterea optimă a copilului, cu cât este mai puternic și bine dezvoltat cu atât este mai activ bebelușul tău. Un bebeluș dezvoltat armonios psihic și fizic este foarte activ și deschis la lume nouă și curios la mediul în care trăiește. Cu cât este mai dezvoltat și mai puternic sistemul muscular pe care îl are copilul, cu atât este mai plin de viața. Dezvoltarea sistemul locomotor se bazează pe un sistem strict de ierarhie, un copil sănătos trece prin toate etape de dezvoltare. Pentru copiii născuți prematuri este extrem de important să recuperezi întârzierea în comparație cu copiii născuți pe termen. Se recomandă ca mama să petreacă 15 minute în fiecare zi cu acest program, pentru a influența dezvoltarea copilului și să aprofundeze relația între ea și copilul ei. Timpul petrecut împreună cu acest masaj zilnic face minune în viața copilului, trece mai ușor peste experiențele din spital, și mai repede poate să meargă acasă.Din ce în ce mai mulți medici sunt familiarizați și recomandă masajul regulat al copiilor prematuri. Este recomandat de a învăța acest program deja în timpul sarcini ca să fie aplicat de la prima zi de naștere. Acest program ajută în primii ani de viața a copilului să se dezvolte armonios psihic și fizic la fel de bine și treptat în fiecare lună poate fi completat cu câte un exercițiu potrivit vârstei lui. Poți învăța acest program de dezvoltare locomotor mama și tata împreună într-un curs dedicat pentru părinți!

Mai multe informați găsiți pe pagina de facebook BABY MASSAGE ACADEMY

https://www.facebook.com/stressawaybabymassageacademy/
Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *