Tummy tub pentru baite mai relaxante

0 Comments

De ce Tummy tub a fost considerata ca fiind cea mai buna „cadita” pentru bebelusi?

Baita de seara este un moment relaxant la voi ? Cum reactioneaza bebelusul vostru cand incepeti ritualul de seara? De nenumarate ori am auzit de la mamicile care veneau la mine la masaj ca baita nu este tocmai cel mai relaxant moment al zile, atat pentru ele, cat si pentru piticul lor. Bebelusul nu accepta apa, pozitia sau cine stie ce anume nu ii convine micutului. Lucrurile astea m-au pus pe gandur, oare care ar putea sa fie problema? Cautand explicatii, am aflat despre o noua tehnica cum putem face baie la bebelusii mai sensibili.

Ce este Tummy tub ?

Tummy tub este un tip de „cadita” pentru copii. Este in formă de tub / cupă și a fost conceput special pentru baita pentru prematuri/nou nascuti, ajutandui astfel pe parinti sa le fie mai usor de realizat baita.

Noul design creat pentru baita a fost acceptat si promovat la nivel mondial din partea medicilor, specialistilor in neonatologie si terapeutilor. Acest design ne permite sa oferim pentru bebelus o experienta desobita in timpul baitei. Pozitia copilului in Tummy tub seamana cu cea din burtica, tocmai de aceea este asa linistitior pentru el acest tip de baita. Pentru bebelusi, experientele repetate de care a avut parte in timpul sarcini il relaxeaza, ii dau o senzatie de siguranta. Tocmai din acest motiv, unele piese pe care le ascultam in timpul sarcinii ne ajuta si apoi dupa nastere prin prisma faptului ca il relaxeaza pe bebe; mirosurile placute folosite in timpul sarcinii, de exemplu uleiul esential de lavanda, va fi la fel de relaxant si pentru copil. Pozitia si „ambientul” din timpul sarcini seamana cu baita in Tummy tub. Folosirea lui ofera mai mare siguranta, deoarece n-are cum sa se inece copilul in pozitia fetala. Bineinteles ca este necesara prezenta noastra, e foarte important si nu poate fi lasat fara supraveghere!

De ce Tummy tub este cel mai recomandat pentru baita?

Medicii din strainatate considera ca este cel mai natural si relaxant mod de baita pentru bebelusi.

Il recomanda specialistii neonatologi, moasele, terapeutii din nivel mondial.

Mai putin stres in timpul baitei.

Un nou concept pentru baitele de seara in cadrul sectiilor de neonatologie si maternitatile din intreaga lume.

Această baie pentru copii a trecut de toate reglementările și standardele stricte de testare a siguranței la nivel mondial.

Cel mai sigur mod pentru spalarea copiilor.

Deocamdata este un concept nou in Romania, totusi avem multe posibilitati sa alegem si sa testam Tummy tub-ul. Multa lume deja il foloseste zilnic, inclusiv eu am in cabinet pentru bebelusi.

Tummy tubul poti sa il comanzi de pe www.caruciorcopii.ro impreuna cu multe alte produse de baza, de care o sa aiba nevoie bebelusul tau. 

Mai multe detalii despre Tummy tub le gasesti pe pagina lor.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *