Baby Swim

Dezvoltare & relaxare sub apă

Un mod relaxant și în același timp suficient de intens pentru piticul, astfel încât să îl ajute în dezvoltarea lui. Baby swim aplicat în viața copilului tău aduce multe beneficii asupra corpului și mintea lui! Ca terapeut vă recomand acest program pentru îmbunătățirea stării piticului din toate punctele de vedere.

Baby swim este recomandat nu numai pentru pitici născuți la termen, ci și pentru prematuri

Pe lângă masaj, cel mai bun program pentru o dezvoltare armonioasă pe plan fizic și psihic este înotul pentru bebeluși, deoarece activează creierul și sistemul nervos în timpul activității. Rezultatul se vede în sistemul muscular, sistemul nervos și sistemul imunitar. Programul este recomandat de la 4 luni. Pentru acești copii dezvoltarea este un joc plăcut cu părinții.

În activitatea acvatică cu bebeluşii punem mare accent pe aceștia şi nu neaparat pe înot. Nu este importantă performanţa sau învăţarea cât mai rapidă a înotului . Activitatea lui în apă, mișcările independente și libertatea ce o are în apă reprezintă o mare realizare pentru pitic. Cu ocazia activităţii comune – bebeluşul, mama şi/sau tata – pe prim plan stă întotdeauna buna dispoziţie şi jocul. Participarea ambilor părinţi la programul de activitate acvatică a bebeluşilor este esenţială în dezvoltarea comunicării nonverbale între părinte-copil. Timpul petrecut împreună cu copilul este cea mai valoroasă jucărie din lume. Baza sentimentală ce poate să o dobândească copilul este esențiala în toată viața lui, deoarece un om bine dezvoltat pe plan emoțional poate să aibă o viată echilibrată și în alte domenii. Prin baby-swim, atât părinții, cât și bebelușii dobândesc experienţe comune bazate pe încredere şi se consolidează o legătură plină de dragoste, iar în acest fel, piticul va fi motivat să fie curios pentru lucruri noi.

Este INTERZISĂ scufundarea facultativă a bebeluşilor fără o instruire în prealabil a adultului însoţitor şi fără o supraveghere corespunzătoare!