Curs masaj bebeluși

Curs masaj pentru bebeluși dedicat părinților

Mami/Tati sunteți pregătiți ? Momente speciale , experiențe unice cu copilul tău !
Înainte de sosirea bebelușului tău te pregătești de zori, nu este așa? Camera lui este pregătită, hăinuțele sunt toate deja la loc, geanta ta este pregătită pentru pornirea la spital. Ești atentă la fiecare detaliu cu privire la mediul în care va ajunge noul membru al familiei.
Cum te pregătești în ceea ce privește dezvoltarea lui? Ce fel de informații ai nevoie să mai acumulezi? Cum progresează? La ce nivel trebuie sa fie în fiecare luna?
Acum este momentul sa te pregătești! Te aștept la cursul masaj pentru bebeluși dedicat părinților. Ce informații găsești la acest curs?
-Dezvoltarea sistemului locomotor pana la vârsta de 15 luni
-Tehnici pentru tratarea colicilor, constipației
-Tehnici pentru stimularea reflexelor neuro-motorice
-Jocuri pentru dezvoltarea senzorială.

Baby Massage Academy special pentru părinți oferă curs de masaj . Cu ajutorul masajului poți trata anumite boli și durerii de exemplu : colici , diaree, constipație, musculatura contractată, febră , răceala. Poți ajuta bebelușul tău în dezvoltare optima și psihic și fizic. La cursul de masaj poți învăța tehnicile speciale cu ajutorul unor păpuși. Se învață aceste tehnici pe păpuși speciale deoarece durează mai multe ore să aprofundezi tehnicile iar copilașul s-ar putea sa nu fie atât de răbdător . Cu bebelușul tău numai în ultima zi faci masaj ( dacă ai), când ai învățat corect tehnicile speciale.

Cursul durează 3 zile
– ziua 1 : -Teorie , prima parte din practica 
– ziua 2: Practica pe păpusă
– ziua 3 : examen cu bebelușul tău ( dacă ai )

Dacă sunt însărcinată pot să particip?
Categoric DA! Dacă ai învățat deja în timpul sarcinii, poți să aplici toate metodele din prima zi de naștere ( după naștere, cel puțin în primele 6-7 săptămâni sigur nu vei avea timp pentru curs). 


Taxa : 350 RON

  • Ce conține taxa ?
  • -Suport de curs care te ajută să rețin mai ușor mișcările și exercițiile ce aplici în parcursul anului la bebelușul tău.
  • – 3 ședințe de curs intens
  • – La cerere întâlnire periodic (evaluare în dezvoltare motorică)
  • Pentru a participa lăsați un mesaj privat cu:
  • – Numele tău complet , numele și vârsta copilașului tău, numărul tău de telefon
  • Pentru mai multe detalii te rog să mă contactezi pe numărul de telefon 0747471023 

Ce se întâmplă la curs ?